maanantai 28. maaliskuuta 2016

Tyylikäs onnittelukortti miehelle

Tein tämän selkeän ja tyylikkään onnittelukortin appiukolleni lahjaksi. Valitsiin korttiin keväisiä värejä ja musta väri puolestaan tuo siihen ryhtiä. Kortin asettelu on puolestaan P*askarteluhaaste #315:stä, johon otan pitkästä aikaa osaa tällä kortilla. Välillä on mukava, kun on jonkinlaiset raamit kortille ja lopun saa keksiä itse.

Tein itse wordissa printattavan korttipohjaan tekstin fontilla "Impact Label Reversed". Tarveikkeina käytin valkoista kartonkia, mustaa, keltaista ja limenvihreää paperia sekä paperiliimaa. Joskus on ihana tehdä tällaisia kortteja, joihin ei tarvita mitään erikoisvälineitä tai kikkailuja.


Syntymäpäivälahjaksi annoimme yhdessä mieheni siskon kanssa appiukolle ja hänen naisystävälleen, lahjakortin kahden hengen sunnuntaibrunssille Kämpiin. Se on varmasti mukava kokemus jonain aurinkoisena sunnuntaina ja lahja oli kätevä hankkia suoraan netistä.

Oikein paljon onnea rakkaalle appiukolle

4 kommenttia:

  1. Tyylikäs kortti ja kiva lahja. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos kommentista! Kävin ihailemassa myös sinun blogiasi <3

      Poista