sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Hyvää äitienpäivää!

Oma äitienpäiväaamuni alkoi ratkiriemukkaissa tunnelmissa, kun alle kolmevuotias poikani tuli superinnoissaan herättämään. Hän ei meinannut pysyä liitoksissaan ja huusi koko matkan tulleessaan portaat yläkertaan ”herätys äiti, tules syömään aamupalaa, täällä on kakkua ja lahjoja ja yllätys!”. Samat huudahdukset saattelivat minut pöytään asti, jossa sitten päästiin rauhoittumaan ja syömään isän ja pojan valmistamaa aamupalaa. Sydämessä asti tuntui ihanalta pienen pojan riemu ja ilo tästä erityisestä aamusta.

Iltapäivällä matkaamme tervehtimään omaa äitiäni, Nonnaa, jolle annamme lahjaksi kahden siskoni kanssa aurinkotuotteita. Lähdemme kesällä pariksi viikoksi Etelä-Ranskaan koko perheen kanssa, jonne tuotteet sopivat hyvin. Mukaan oli pakko laittaa myös puteleiden väriin sopiva raakasuklaalevy.

Puinen lahjalaatikko on osa lahjaa ja se on ystäväni Annan tekemä. Pyysin häntä tekemään vaalean laatikon ja siitä tuli täydellisesti äitini tyyliin sopiva. Anna tekee ihan mielettömän upeita laatikoita erilaisilla kuoseilla. Alla kuvia laatikoista, jotka ostin pojalleni autojen säilytystä varten.


Anna on luonut lisäksi muita kauniita laatikoita, joita hän tuunaa tilaajan toiveiden mukaan sekä aivan ihania tuoleja. Tässä muutama kuva luomuksista. Laatikot ovat hyviä lahjoja itsessään ja tuollaisen tuolin ottaisin itse milloin tahansa onnellisena vastaan. Kannattaa laittaa nämä lahjavinkkinä korvan taakse!

Kuva Anna Phillips, Anna's BoxShop

Kuva Anna Phillips, Anna's BoxShop

Aurinkoista ja ihanaa äitienpäivää kaikille äidille ja kaikille joilla on äiti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti