tiistai 7. huhtikuuta 2015

Vauvalahja

Ystäväni sai viidenen lapsensa ja halusin muistaa vauvaa ja äitiä kauniilla lahjalla. Näin jossain nettisivuilla myynnissä vauvan pienistä vaatteista tehtyjä "kukkakoreja", joten halusin lahjasta vähän saman tyylisen. Tämä lahja toimisi hyvin myös kauniina babyshower-lahjana. Valitsin vauvalle bodyn ja housut sekä sukkia. En voinut vastustaa Sophie la Giraffen purulelua ja ihonhoito-settiä, joten ne pääsivät mukaan pakettiin.


Rullasin vaatteet ja sukat, jonka jälkeen solmin ne kiinni paperinarulla. Sievä valkoinen emalivati löytyi Hannie-sisustusnettikaupasta. Vadin pohjalle laitoin ensin valkoista tylliä, jonka jälkeen asettelin vaatteet ja ihonhoitosetin vatiin.
Ruusuihin löysin ohjeen aivan ihanalta nettisivulta, jossa on selkeät kuvat teko-ohjeineen. Ruusut on tehty valkoisesta pilvipaperista ja kuumaliimattu puiseen grillitikkuun, jota oli helppo lyhentää sopivan mittaiseksi. Näiden paperiruusujen teko oli sen verran helppoa, että teen niitä varmasti joskus toistekin.


Viimeistin lahjan Sophie la Giraffen purulelun paketissa olleessa kangasnauhalla. Silitin sen ensin suoraksi ja solmin sen sitten rusetiksi vadin kahvaan.
Sylintäydeltä onnea uudesta pikkumiehestä koko perheelle - etenkin neljälle isoveljelle ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti