perjantai 25. maaliskuuta 2016

Pääsiäiskortti: höyhenpesä

Blogi näyttää olleen kiiretauolla alkuvuodesta asti, mutta sitä ei ole kuitenkaan haudattu. Olen  ehtinyt askarrella kaikkea kivaa, mutta en voi vielä postata niistä kuvia etteivät asianosaiset näe niitä etukäteen. Ja tietysti päiväkodista on myös kannettu kotiin kaikkia mahdollisia pöpöjä, joten jokainen meistä on ollut vuorotellen sairaana ja sama homma alkanut jälleen alusta. Ensimmäisen vuoden jälkeen kuulemma helpottaa :)


Nämä kolme pääsiäiskorttia valmistuivat poikani päiväkodin ryhmän ihanille tädeille. Minulla oli ollut tämä idea mielessä jo reilun vuoden ja nyt vihdoin pääsin toteuttamaan ne.  Korttien lisäksi annoimme tädeille kevättervehdyksenä Mignon-munarasiat.

Kortit on toteutettu liimaamalla tavallisella paperiliimalla erivärisiä höyheniä korttipohjaan. Höyhenet kannattaa asetella saman suuntaisesti ja valita hieman käyriä höyheniä, jotta saa pesämäisen rakenteen. 

Pesässä olevat munat on tehty leikkaamalla Sizzixin leikkurilla ruskealla sormivärillä ruiskitusta paperista munan muotoisia paloja. Leikkuria ei välttämättä tarvita vaan munat voi leikata ihan tavallisilla saksilla. Munat on kiinnitetty pesään paperiliimalla ja kohotaroille (reunimmaiset munat).

 
Iloista kevään odotusta kaikille ♡

2 kommenttia:

  1. Ihana idea! Kauniin näköisiä kortteja. Pitää laittaa idea korvan taakse ensi vuotta ajatellen :) Mukavaa Pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi ja iloista pääsiäistä sinullekin :)

      Poista