tiistai 10. helmikuuta 2015

Lahja ystävälle

Viime postauksessani kerroin siskojenillastamme ja tänä vuonna halusin hemmotella siskojani pienellä lahjalla. Bongasin Kemikaalicoktailin facebook-sivuilta linkin Olivia Klein -tuotteisiin, joista saa myös pienempiä kokoja, jotka sopivat käytettäväksi esim. matkalla. Tuotteet ovat riittoisia, joten hankkimistani 30ml pulloista riittää useaan kertaan. Kannattaa tutusta sarjaan täältä, jos miettii vaikka pientä lahjaa ystävälle tulevaksi ystävän päiväksi. Tilasin omat putelini Terveyden tukipilarit -verkkokaupasta.


Lahjapakettiin valikoitui Jelly Wash, Hydra Toner, Detox Masque ja Enzyme peel Masque. Tuotteet ovat Olivia Kleinin sivujen mukaan valmistettu korkealaatuisista kasvipohjaisista tehotiivisteistä ja alkuperäisistä luonnon raaka-aineista. Niihin on käytetty ekologisia valmistusmenetelmiä ja paljon käsityötä sekä niissä on yksinkertaiset 100 % kierrätettävät pakkaukset. Tuotteet ovat myös 100 % kemikaalivapaita, värivapaita, säilöntäainevapaita, tukevat reiluakauppaa ja luomuviljelyä. Kuulostaa todella ihanalta, joten hyvällä mielellä ostin siskoilleni nuo purkit kokeiluun.


Koska illan väriteema oli turkoosi, halusin tuoda sitä esille myös lahjassa. Leikkasin paperiveitsellä erisävyisistä papereista fyllinkiä lahjalaatikon sisään.


Puinen laatikko on H&M Home -mallistosta.

Molemmat siskot saivat oman lahjansa ja olivat todella ilahtuneita ja odottivat innoissaan, että pääsevät kokeilemaan tuotteita.

2 kommenttia:

  1. Hei Anna-Pauliina,
    Sivustosi tuli listalle, kun aloin iltapäivän kuluksi - katsella miten OK-tuotteet ovat saaneet mainintoja eri sivustoilla. Joten en nyt malta olla kysymättä - vaikka onhan tuosta postauksestasi jo kulunut tovi jos toinenkin - että, mitäs siskot tykkäsivät tuotteistani ?
    Olivia :)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista