tiistai 23. joulukuuta 2014

Pakettikortit

Halusin ilahduttaa työkavereitani pienellä jouluisella muistamisella. Kävimme aiemmin syksyllä yhdessä raakakakku- ja raakasuklaakurssilla, joten mikä sen parempi idea, kuin antaa raakasuklaata lahjaksi. Olin ajatellut tehdä itse raakasuklaatryffeleitä, mutta olin saanut sen verran laukkukoru- ja korttitilauksia muiden joulukiireiden lisäksi, että päädyin valmiiseen vaihtoehtoon.

Pidän itse erittäin paljon Puhdistamon raakasuklaasta, erityisesti appelsiinin makuisesta, koska se maistuu käytännössä fazerinalta. Mutta jos haluaa hemmotella itseään ja jotain pientä luksusta arkeen, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin Goodion 51% Dreamy raakasuklaa. Se on aivan käsittämättömän hyvää, pehmeän makuista ja täyteläistä! Goodion suklaa sopii lahjaksi myös kauniin kääreen ansiosta.

Tein suklaalevyihin pienet sievät pakettikortit, joihin printtasin valmiiksi jokaiselle nimetyn tervehdyksen, jotta lahja olisi persoonallisempi.

Tarvikkeet:

Ensimmäiseksi printtasin kuultopaperille tervehdyksen. Sen jälkeen leikkasin stanseilla papereista kuviot. Päällimmäiseksi tulevaan helmiäispaperiin leimasin Mini Mehndi Medallion leimalla koristekuvion. Rei'itin kuultopaperin ja hopeakartongin ja liimasin koristekuvion hopeakartongin päälle. Lopuksi laitoin ohuen vaaleankeltaisen satiininauhan pakettikortin läpi. Solmin nauhan päät ja sujautin ne suklaalevyn kääreen taakse.Ihanan rauhallista, iloista ja rentouttavaa joulua
sekä 
onnea ja uusia ideoita ensi vuodelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti