lauantai 18. lokakuuta 2014

Laukkukoru - Mommy&Me

Ihana, ihana Mommy&Me sijaitsee Helsingin Kulosaaressa ihan muutaman askeleen päässä metroasemasta. Kauniit tilat ja ihana henkilökunta toivottaa asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi hoitoihin. Olen vienyt poikaani osteopatiahoitoon lastenerikoislääkäri Hanna Roihalle ja päädyin myös itse hänen asiakkaakseen. En voi kuin kuin kehua ja suositella häntä ja rohkeasti kokeilemaan tuota lempeää hoitomuotoa. Esimerksiksi outo pitkään jatkunut polvikipu, jonka luulin johtuvan vauvan nostamisesta, hävisi yhden hoidon jälkeen ja selvisi, että jalassani oli ollut kireyttä, joka veti polveani väärään asentoon. Kehoni sai ohjeet korjata itsensä ja niin tapahtui. Hoidon jälkeen nautin myös vuorokauden kestäneestä pumpulisesta ja rentoutuneesta olosta, jonka yleensä olen saanut tunnin parin kauneushoidon tai hieronnan jälkeen. Osteopatia on erittäin hyvä hoitomuoto esimerkiksi myös astmalle, johon läheiseni sai hoitoa ja kertoi miten jo hoidon aikana tunsi saavansa vedettuä enemmän happea keuhkoihinsa.

Mommy and Me:stä saa lastenlääkäripalveluiden lisäksi myös muita hoitoja kuten hierontapalveluja, kiropraktiikkaa, vyöhyketerapiaa ja homeopatiaa. He myös vuokraavat isoa salia esim. lastenjuhlia varten, jolloin käytössä on myös keittiö ruokapöytineen. Olen laittanut tämän itselleni korvan taakse jossain vaiheessa alkavia kaverisynttäreitä ajatellen :) Ja tämä ei siis ollut mikään maksettu mainos, vaan erittäin tyytyväisen asiakkaan omakohtainen kokemus.

Sain päähäni idean suunnitella Hannalle oman laukkukorun, johon laitoin mukaan enkelin siivet. Värimaailman otin Mommy and Me:n logosta sekä heidän kauniista tiloistaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti