sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Kiitoskortti


Palattuani hoitovapaalta takaisin työelämään pystyimme pidentämään lapsemme kotihoitoaikaa sillä, että siskoni tuli hoitamaan häntä. Kaksi kuukautta on mennyt kuin siivillä ja kaikki on sujunut paremmin kuin hyvin. Olen onnellinen, että poikamme on saanut elämäänsä tärkeän ja läheisen aikuisen, jonka kanssa on saanut viettää paljon aikaa. Tiedän, että siskoni on puolestaan iloinen tästä mahdollisuudesta ja ikävä tulee olemaan suuri ja puolin toisin, kun hän palaa kotiinsa.

Halusimme kiittää siskoani jollain ihanalla tavalla, joten varasimme hänelle 3,5 tunnin hoitokokonaisuuden Helsinki Day Spasta. Hoitoon kuuluu tunnin mittaiset pedikyyri ja manikyyri sekä 90 minuuttia kestävä kasvohoito. Todella ansaittua superluksusta! Halusin antaa lahjan siten, että siitä jää myös konkreettinen muisto, joten suunnittelin tämän kauniin kortin, joka on myös samalla lahja- ja kiitoskortti.


Mintunvihrä saharaitakuvio on tehty wordissä ja printattu PaperManian helmiäissävyiselle kartongille. Tällä tavoin sain juuri sellaisen paperin, kun halusin eikä tarvinnut koluta töiden jälkeen askartelukaupoissa. Kuviopaperin päälle on laitettu hopeansävyinen kartonki, jonka päällä on  PaperManian helmiässävyistä kartonkia. Lahjakortti-tekstin fontti Ardeco. Tekstin ympärillä on hyvin vaalean harmaalla ornamenttikoriste. Kortin päällä olevat kangaspionit on kiinnitetty kuumaliimalla korttiin. Laitan ohjeen niihin myöhemmin.

Kortin sisälle taittelin valkoisen kuultopaperin, jonne olin printannut kiitoksemme ja kuvauksen millainen hoito häntä odottaa.


Sydämellien kiitos rakkaalle siskolleni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti