lauantai 4. heinäkuuta 2015

Kesälahja ja sitruuna-limekortti

Menimme viettämään iltaa ystävämme luokse ja halusimme viedä sinne jotain vähän erilaista perinteisen viinipullon sijaan. Näin kesäaikaan halusimme, että vieminen on kuitenkin rentoa ja värikästä. Päädyimme lahjakoriin, josta löytyy ainekset mojitoja varten. Tein mukaan myös teemaan sopivan kortin, jonka sisällä on mojiton resepti sekä kesätoivotukset. Osallistun tällä kortilla myös p*skarteluhaasteeseen #283, jonka ohjeena oli tällä kertaa tehdä 4 1/4" x 5 1/2" kokoinen kortti.

Mojitoa varten tarvitaan minttua, ruokosokeria, tuoretta limeä, soodavettä, vaaleaa rommia ja minttua sekä jäämurskaa. Hommasin lahjakoriin myös drinkkejä varten suunnitellut puisen survimen. Tällainen lahja toimisi hyvin myös tupaantuliaislahjana tai vaikka viemisenä mökille - mikäli siellä on mahdollisuus saada jäätä laseihin :)

Kortin sitrusviipaleet on leikattu käyttäen Fiskarissin ympyrälävistäjiä sekä käsin saksilla. Tein hedelmäliha-osioista tietoisesti epätasaisia, jotta ne näyttäisivät luonnollisemmilta. Käytin erilaisia ja eri paksuisia papereita, jotta viipaleiden pinta olisi eläväinen. Kaikki paperit on liimattu tavallisella paperiliimalla korttipohjaan.


 Kortin sisälle laitoin reseptiin lisäksi kuvat, jotta se olisi mielenkiintoisemman näköinen.

Illan isäntä oli erittäin mielissään tästä lahjasta ja soitti seuraavana päivänä vielä erikseen ja kiitti siitä uudemman kerran. Itsellekin tuli oikein hyvä mieli, kun lahja osui nappiin :) Meillä oli todella hauska kesäinen ilta hyvässä seurassa, joten vielä kerran lämmin kiitos myös isännälle!


6 kommenttia:

  1. Oi miten hauska kortti. Ja ihan äärimmäisen mukava lahjaidea. Täytyy pistää korvantaakse.

    VastaaPoista
  2. Todella kiva ja erinlainen vieminen kyllä! :) Oikein raikas kesävieminen, hauskan kortin kera!!

    VastaaPoista