torstai 19. maaliskuuta 2015

Tulppaanikortti

Minulla on ollut useamman viikon ajan keltaisia tulppaaneja keittiön ruokapöydällä (niitä kun saa nyt niin edullisesti - siis tulppaaneja). Ostin myös keltaiset tyynyt sohvallemme vaikkei se kuulukaan lempiväreihini. Jokin väriterapeuttinen tarve sille tällä hetkellä kuitenkin on. Osallistun tällä työllä p*askarteluhaasteeseen, joten sen takia kuvassa on tuo ruskea suorakaiteen muotoinen pala. Se itseasissa tekee kortista mielenkiintoisemman kuin jos sitä ei olisi.


Minun piti tehdä korttia varten ohje, mutta alkuperäinen idea muuttui tekohetkellä niin monta kertaa korttipohjaa myöten etten pysynyt enää perässä ja päätin laittaa tämän kortin inspiraatio-osiooni. Leikkasin kukkien terälehdet kahdesta erisävyisestä keltaisesta paperista. Kukkien varsiin on käytetty kolmea eri sävyistä vihreää. Kaikki on liimattu tavallisella puikkopaperiliimalla korttipohjaan.

Teksti on minun ja mieheni pieni inside-vitsi, ja jos tuntee kappaleen se jää toivottavasti soimaan päähän (minulla se on pyörinyt jo pari päivää). Tekstit tein Dymon kohokirjoittavalla laitteella, jonka ostin tällä viikolla Clas Ohlsonilta. Nyt tekee sitten mieli nimikoida sillä yksi sun toinen paikka :)

Aurinkoista kevättä ja iloa piteneviin päiviin

6 kommenttia:

 1. Heippa! Löysin tänne P*skishaasteen sivuilta. Kiva blogi ja kauniita juttuja. Tämä tulppaanikorttikin niin yksinkertaisen kaunis ja raikas, tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistä ja kauniista sanoista :) Kurkkasin sinun blogiisi, jossa oli todella paljon kauniita kortteja. Täytyy tutusta niihin joku kerta paremmalla ajalla, kun sieltä löytyy vaikka mitä kaikkea ihanaa usean vuoden ajalta.

   Poista
 2. Ihanan keväinen kortti ja tosi kiva idea. Kiitokset vain korvamadosta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Ja pahoittelut tuosta korvamadosta :D

   Poista