perjantai 4. heinäkuuta 2014

Lahjarasiat

Tein lahjaksi yhden laukkukorun ja tilauksesta yhden hääkimppukorun ja halusin tehdä niitä varten lisäksi lahjarasiat. En ole moneen vuoteen käyttänyt découpage-tekniikkaa enkä muistanut miten hauskaa ja helppoa se on.

Leikkasin rasiat Sizzixin stanssilla 1mm paksulle kartongille/pahville (vinkkinä, että sitä löytyy mm. Leija.fi. Etsin jokin aika sitten yritystä, josta yksityinen henkilö voisi ostaa kätevästi noin paksua kartonkia). Päällystin rasiat serveteillä ja etsin useammasta paikasta mieleisiä. Muistelin, että Eurokankaassa oli jokin aika sitten kassojen vieressä hauskoja ja värikkäitä servettejä, joita olin katsellut aiemmin, joten päätin käydä vielä siellä kurkkaamassa. Kävi hyvä tuuri, koska mukava myyjä vinkkasi meneillään olevasta  kampanjasta. Sain neljä pakettia erilaisia Melli Mello'n servettejä 12 eurolla ja kaupan päälle samaa sarjaa olevan kestokassin. 

Laitoin rasioiden päihin satiininauhoista rusetit, jotka koristin ympyrän mallisella kristillasoljella. Tämä kyseinen servetti oli ihan täydellinen, koska siinä oli hauskasti jalokivien kuvia. Rasiat toimivat siksi myös pieninä korurasioina.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti