maanantai 7. joulukuuta 2015

Joulukortti - lumihiutale

Kylläpä on hurahtanut pitkä aika edellisestä postauksesta. Töihin palattuani ja syksyn kiireiden myötä huomaa miten vähäistä oma vapaa-aika on lapsen kanssa. Olen kuitenkin ehtinyt rentoutumaan askartelun parissa silloin tällöin, mutta töiden saaminen blogiin asti on hieman hidastunut.

Poikamme päiväkodin vanhempaintoimikunta järjestää vuosittain joulumyyjäiset, joiden tuotto menee päiväkodin lasten iloksi. Osallistuin tietysti innokkaana mukaan. Tein myyntiin kuusi piparkakkutaloa, parikymmentä korttia sekä laukkukoruja. Muutkin äidit olivat tehneet piparkakkutaloja (ne olivat muuten ihan uskomattomia taidon näytteitä!) ja muita myytäviä artikkeleita, joten saimme huikean tuoton – kiitos isovanhempien, jotka kilvan ostivat piparkakkutaloja ja leivonnaisia.

Esittelen täällä kortit, jotka askartelin myyjäisiin, koska niistä voi inspiroida ideoita joulukortteja varten. Otan tällä ensimmäisellä lumihiutalekortilla osaa myös p*skarteluhaasteeseen #302.

Tarvikkeet:
 • Lumihiutale leimasimia 
 • Helmiäissininen leimasintyyny 
 • Hopean väristä paperia 
 • Vaalean sinistä paperia 
 • Swarovskin kristalleja 
 • Korttipohja 15x15 cm
 • Liimateippiä 
 • Kuumaliimaa 
Leikkasin hopean värisestä paperista neliön muotoisen pohjan, jonka päälle leikkasin vaalean sinisestä paperista pienemmän neliön, jotta sain lumihiutale-kuvalle kauniit kehykset. Sen jälkeen leikkasin valkoisesta paperista pienemmän neliön, jonka leimasin lumihiutale-leimoilla. Kuumaliimasin lumihiutaleiden keskelle Swarovskin kristalleja, jonka jälkeen kiinnitin paperit valkoiseen korttipohjaan kiinni.


Ihanan raikas ja keveä, mutta näyttävä kortti on helppo ja nopea toteuttaa. Kristallit kimaltelevat luonnossa upeasti ja tuovat säihkettä sekä juhlavuutta korttiin.

3 kommenttia:

 1. Kaunis on kortti, mutta nuo piparkakkutalot vei kyllä mun huomioni totaalisesti! Ihanan tyylikkäitä taloja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kauniista sanoistasi! Pikkuisen täytyy vielä harjoitella pikeerillä pursottamista, mutta näkyypähän käsityö :)

   Poista
 2. Upea kortti! Ja tosi taidokkaasti tehtyjä noi talot, upeat koristelut! :)

  VastaaPoista