torstai 14. toukokuuta 2015

Onnittelukortti hääparille (Barokki)

Tein tämän "barokki-tyylisen" onnittelukortin hääparille tilauksesta vähän aikaa sitten. Sain vapaat kädet tehdä sellaisen kuin itse haluan. Kortissa on samoja elementtejä, kuin aiemmin tehdyissä korteissa, koska ne miellyttävät minua.

Pyörähdin muiden ostosteni lomassa Sinellissä ja mukaani tarttui kolme erilaista Papermanian Capsule Collection -settiä. Olin tosin päättänyt etten nyt hetkeen hanki mitään, mutta en voinut vastustaa näitä kauniita papereita. Jollekin toiselle sama kutkuttava tunne syntyy, kun on ostanut uusia vaatteita. Askartelun ystävät ehkä ymmärtävät minua :)

Onnittelukorttiin valitsin vaalean norsunluun sävyisen helmäiskartongin, vaalean sinistä kartonkia ja kuvio paperia, jossa on sama herkkä norsunluun sävy. Sen lisäksi korttiin tuli sinistä raakasilkkiä (Eurokankaasta), timantti-solki (eBay:sta) ja helmikoristeita (Sinellistä). Kortin sisälle printtasin tilaajaan pyytämän onnittelutekstin valkoiselle kuultopaperille. 

Kankaan päät saa kätevästi kuvipaperin alle piiloon, kun kerrostaa kortin parilla eri paperilla. Papereiden ja kankaan kiinnittämiseen käytin teippiliimaa. Soljen kohdalla käytin muutaman tipan kuumaliimaa, jotta se pysyy tukevasti paikoillaan.

Helmikoristeet laitoin kortin kulmiin leikattuani kuviopaperista puolikaaren muotoisen palat pois. Tuo pyöristäminen tuo hieman lisää juhlavuutta.

Timantti-solki on todella upea luonnossa ja kimaltaa ihanasti valossa. Toivon kortin myötä hääparille paljon onnellisia vuosia yhdessä ♡   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti