tiistai 20. toukokuuta 2014

Vauvalahja


Onni ja Ilonasta voi hankkia ihanan vauvalahjan - itseommeltavan katselukirjan. Mikäli ompelu ei tunnu omalta jutulta, sivuilta löytyy paljon muuta ihanaa vauvoille. Meidän poika (9kk) ja hänen serkkunsa (2,5kk) ovat olleet innoissaan katselukuvista ja -kirjasta. Onni ja Ilonan sivulta löytyy myös linkki facebook-ryhmään, jossa esitellään muita hauskoja tapoja käyttää kuvakangasta (vaunusuoja, pehmopallo, pituusmitta, lelupussi, mobile ja vaikka mitä kaikkea).

Kirja on helppo tehdä ja nätin pakkauksen mukana tulee selkeät ohjeet ja vinkkejä. Itse hyödynsin niistä "rapisevan houkuttimen" eli kaksinkertaista kinkkupussia kirjan sisälle muutamaan kohtaan. Lisäksi ompelin kirjaan lenkit ja nauhan, joka sidotaan kirjan ympäri kun sen haluaa kasaan.

Tarvikkeet:
  • Katselukangas
  • Levyvanua (160g oli mielestäni hyvä)
  • Värikkäitä satiininauhoja
  • Mustaa vinonauhaa
  • Kinkkupussi
  • Ompelukone ja lankaa (tietysti myös nuppineuloja ja sakset)

Paketissa oli ohjeena huolitella reunat ennen kankaan pesua, mutta päätin jättää sen väliin ja pestä kankaat oikein hellävaroen (käsin pesupussissa). Hieman kangas tietysti rispaantui, mutta ei onneksi liikaa.
Nauhojen sommittelua.


Leikkasin kinkkupussista yhden kuvan kokoisen palan. Ompelun jälkeen "pussin" sisälle laitetaan vanulevy ja kirja ommellaan kiinni. Paketissa on selkeät ohjeet, joita noudattamalla saa hienon kirjan.
 

Valmis kirja, joka on jo ehtinyt olla tutkittavana ja maisteltavana :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti