lauantai 19. huhtikuuta 2014

Ensimmäinen kaulakoru


Tein eilen ensimmäisen kaulakoruni helmistä. Pikku-siskoni oli kutonut minulle alla kuvassa olevat ihanat pitkävartiset villasukat, joten mikäs sen parempaa kuin antaa vastalahjaksi hänelle koru, johon hän sai itse valita helmet.

Koristeeksi siskoni valitsi kultaisen kruunun.  Lisäsin siihen vielä tuollaisen timantin.

Koru sopii upeasti vaikka valkoisen kauluspaidan kanssa töihin tai johonkin juhlaan. Kuvissa värit eivät oikein pääse oikeuksiinsa, mutta luonnossa kaulakoru on todella kaunis ja näyttävä.



Olen käynyt vuosi sitten lyhyellä korukurssilla Helsingissä (Desinghuone, Vallilassa), mutta muuta kokemusta korujen tekemisestä minulla ei tämän kaulakorun lisäksi ole. Suosittelen muuten tuota Desinghuoneen korukurssia, joka sopii esim. polttareihin, työpaikan tiimi-illanviettoon tai kaveriporukalle, joka tykkää tehdä käsillä. Saimme viedä omat tarjoilut tilaan ja valmistimme käsi- tai kaulakorun ja korvakorut parin tunnin aikana. Meitä oli kurssilla kuusi henkeä ja mukava opettajamme Liisa ehti hyvin opastaa jokaista. Tuon kurssin ansiosta uskalsin tilata tarvikkeita ja kokeilla korttiaskartelun rinnalle tätä korujentekoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti